dinsdag 14 juli 2015

Ontbijt met bubbels



We begonnen de 10e juli met een ontbijt met prosecco. Of een luxe appelcider zonder alcohol. Nog nooit heb ik op een verjaardag zulke uiteenlopende kadootjes gekregen: Een emmer aardbeien. Tien liter dus. 


Om onszelf buikpijn te eten. Om jam te maken. Om een milkshake te maken samen met banaan en avocado. En om in de vriezer te leggen voor smoothies als we daar in de winter opeens zin in hebben. Het waren eigenlijk twee emmers aardbeien, omdat ik ook al aardbeien had besteld... Natuurlijk was er een door Marina gemaakte aardbeientaart, vandaag. Met slagroom natuurlijk!


Van de drie kinderen samen een kaart met tekst. Niet alleen voor míjn verjaardag, maar ook voor die van Richard, dit jaar. Daarbij ook voor moederdagen, vaderdagen, trouwdag én Kerst. Dat we steeds beweren er gauw toch écht eens een paar dagen samen uit gaan, en dat de enige concrete actie in die richting van de laatste paar jaar er uit bestond dat we samen naar Nyköping gingen zodat ik naar de beurs kon en Richard een dagje golven, en dat we dan dus in een echt hotel sliepen en gezellig samen konden eten, dát vond Eva een dermate grote aanfluiting, dat ze gezamenlijk besloten een weekendje ergens in Frankrijk voor ons te gaan regelen. We hoeven alleen maar een lang, vrij weekend aan ze door te geven... Uiteindelijk zouden we aanvankelijk naar Frankrijk emigreren, toch? (Zie de vorige blog, getiteld http://onzezweedsedroom.blogspot.se/2010/11/maar-we-zouden-toch-naar-frankrijk.html ) Tsja, toen liepen mijn ogen toch echt over...






Steeds mooier weer werd het ook nog, die dag, en aangezien de oplader van de camera was teruggevonden, heb ik een beetje door de tuin gezworven voor een kleine reportage uit de tuin:

















Geen opmerkingen:

Een reactie posten