zaterdag 18 juli 2015

Overgewicht

Nu even heel iets anders, naar aanleiding van een post op facebook:
Er mogen dan verschillen zijn tussen Nederland en Zweden, maar één ding is hetzelfde: bijna de helft van de bevolking van 19 jaar en ouder heeft overgewicht. En er zijn maar weinig mensen die een dieet lang volhouden. Nog minder mensen zien kans om hun levensstijl en eetgewoontes blijvend te veranderen. Evengoed weet iedereen éigenlijk wel wat er gebeuren moet: Niet teveel, niet te vet, niet te zoet. Kortom alles waar ¨te¨ voor staat, deugt niet... Kun je eigenlijk teveel bewegen? Ik denk het wel, maar wie doet dat?

Nee, geen zedepreek, wees niet bang, ik heb alleen maar de bovengenoemde facebookpost vertaald - vond hem bíjna té leuk:


LCHF en GI. Deze diëten zijn nu helemaal uit!!! Nu is er iets totaals nieuws.
Heb je ALLES al geprobeerd - zonder resultaat? Probeer dit:
Verreweg de meeste 2-jarigen zijn dun. In samenwerking met kinderartsen, radiologen, diëtisten en oververmoeide ouders is dit geniale dieet ontwikkeld:
Ontbijt:
1 gekookt ei, 1 boterham met jam. Eet twee kleine hapjes van het ei en smeer de rest uit op de grond. Neem een hapje van de boterham, en masseer de jam stevig in in het gezicht en de kleren.
Lunch: 
4 kleurkrijtjes (kleur naar eigen keuze), een handjevol chips en drie slokjes uit een glas melk. (Giet de rest over de vloer)
Tussendoortje:
1 Koekje, 2 muntjes en een pluk stof die je onder de bank vindt. 
Avondeten: 
Maak een boeterham met kaas klaar en gooi die op de grond. Drink 4 grote slokken van je badwater.

Het dieet wordt nog effectiever met aangepaste lichaamsbeweging. Bijvoorbeeld:

- Ga op de grond liggen in een winkelcentrum en draai rondjes terwijl je uit volle borst gilt om de longcapaciteit te vergroten. Wanneer de heren van de veiligheidsdienst je naar buiten werken, lever je sterke tegenstand.
- Ren overal heen en spring tussendoor op en neer.
- Val vaak en regelmatig. Opstaan versterkt de spieren.
- Vergeet de longen niet, en schreeuw tijdens de oefeningen.
- Vraag iemand je te helpen met aankleden.Werk uit alle macht tegen tegen het aangekleed worden. Wees niet tevreden met éen keer, eis minstens drie keer te worden omgekleed.

Probeer het peuterdieet ook maar eens! Succes!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten