zondag 19 januari 2014

Onverwacht bezoek.



Het zal afgelopen maandagochtend geweest zijn, we hadden net de eerste sneeuw van de ze week gekregen, en Richard stond in de keuken een wat verlaat ontbijt te maken. Toen kregen we bezoek in de tuin. De buren hadden recentelijk twee bomen laten snoeien, en daarbij waren er nog heel wat op kersen lijkende appeltjes op de grond terecht gekomen. Dat wisten de reeën maar ál te goed. Ze trokken zich er niets van aan, dat ik stond te fotograferen, dat Eva foto´s en films maakte, dat de buurman ook voor het raam stond te kijken. Op hun gemak slenterden ze langs de bielzen, keken nog eens of we er nog waren, en vertrokken na een minuut of tien door buurman´s tuin weer naar de Gårdsvägen.




Wat een tref, dat Eva op maandagen pas laat naar school hoeft - ik kan namelijk nog steeds niet met de combinatie van die camera en deze laptop overweg! Toch een iPhone dan maar? Speciaal voor dit soort gelegenheden?

Asso en Gaia lagen trouwens heerlijk te slapen in de gang, we waren nog maar net terug van de ochtendwandeling, waar we ook al drie reeën over de velden zagen rennen...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten