zondag 2 februari 2014

Meer nieuws uit Tromsö

Zopas een smsje van Richard gekregen, met de volgende tekst:

Gister een geweldige show met het ballet
en het noorderlicht enigszins gezien na afloop,
vandaag de Hurtigruten binnen zien komen
en van dichtbij bekeken,
een arctische zonsondergang bij het fjord,
souvenirs gescoord,
dus erg tevreden.

En Svalbard is (op) Spitsbergen.

Dit laatste was naar aanleiding van een telefoontje van Anders, die hem ook aan deze schnabbel heeft geholpen. Zijn vader heeft verschillende festival-achtige dingen, waaronder dus iets op Svalbard in februari, en dan in maart of zo ook nog in Oslo, waar hij (die vader) concertmeester van het Oslo Filharmonic was tot aan zijn pensionering. En de vraag was, of Richard dan ook mee zou willen spelen. We zullen zien. In ieder geval heet het, dat er op Spitsbergen (nog steeds) meer ijsberen zijn dan mensen, dus ik ben erg benieuwd wat voor activiteit dat dan mag zijn!

Verder is het vandaag precies 3 jaar geleden dat we voor het eerst hier in Molkom in ons eigen huis sliepen in onze eigen bedden. Marina kwam een week later, die zat toen midden in de schoolexamens...

Nog even een link naar Hurtigruten, waarover we vorige week dus ook een documentaire hebben zitten bekijken in het weekend. Jullie hóeven het niet te geloven hoor, we vinden het toeval ook al te groot om geloofwaardig over te komen :)
http://www.hurtigruten.com/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten